VARESØK
 
VÅRE PRODUKTER
Tilbudsvarer
Ferskvann
Fisk
Nye Produkter
Hagedam
Katt
Terrarie
Hest
Reservedeler
Bruktmarkedet
NYHETSBREV
Din e-post

Velg handling

Hva er 5 pluss to?


TIPS EN VENN OM OSS
Mottakers e-post

Din e-post

Sikkerhetskontroll
Skriv ordet TIPS i feltet:

TEKNOLOGI
nettbutikk fra Shop123

Aquamanias

Aquamanias ble startet April 2006 med formål å kunne levere akvarie, akvarieutstyr, og planter til en fornuftig pris over hele landet. I første omgang har vi valgt å prioritere spesielle fisk. I løpet av en 3års periode har vi blitt en av Norges største når det gjelder trope og kaldtvanns fisk. Butikken/lageret ligger på Kløfta. Vi har for tiden ca. 10000 liter med ferskvann fordelt på 44 akvarier, og utbygging av flere er under planlegging. Vi disponerer en kjeller på ca. 50m2, som også fungerer som en butikk, og man er velkommen innom for en titt og/eller prat. Ring gjerne før dere kommer.

April 2008, har vi satt i gang et lite koi anlegg på ca. 12000 Liter Januar 2009 begynte vi å bygge saltvanns avdelinga på ca. 3500L fordelt på 12 akvarier
Hvorfor velge oss?
* Vi har minimum karantene tid på fiskene i 10 dager
* Lave priser
* God service
* Kvalitet
* Spennende og masse fisk å velge imellom
* Elektriske deler som kan være vanskelig å få tak i, på forespørsel
Er det noe spesielt du er på jakt etter som vi ikke har i nettbutikken, ikke nøl med å kontakte oss, vi skaffer det meste selv om vi ikke har varen på lager. Dette gjelder også gnager og fugle utstyr som bur, fòr, vitaminer osv. Vi legger stor vekt på kvalitet og service! Vi vil også være konkurranse dyktig på pris! Meld dere gjerne på vår nyhetsbrev, nederst til venstre. Vi vil sende ut diverse tilbud og nye fiske sendinger.
Kart og veibeskrivelse Kommer man sør fra (Oslo), så er det lettest å følge E6 nordover mot Gardermoen. Ta av til Frogner og følg denne veien ca. 1-2km til man kommer til en rundkjøring. Ta så av til venstre (oppover) i rundkjøringa og følg denne veien (Gamle Trondheimsveien) i ca. 5-7minutter. Kjør til du kommer til 60 sone, ta av første til venstre så kommer man til en vei som heter Gamleveien, ta så første til venstre igjen, ned en liten bakke og lokalet ligger da på høyrehånd etter den første fartsdumpa.
Kommer man nord i fra (Jessheim), kjør E6 til du kommer til et skilt der det står Kløfta, ta så av her og kjør inn mot Kløfta. Etter ca. 3-5 minutter kommer du til en togbru, kjør under denne og ta til venstre i rundkjøringa som kommer rett etter togbrua. Følg denne veien (Gamle Trondheimsveien) i ca. 5minutter. Ta av til høyre rett før jordet. Da er du inne på Gamleveien, ta så av første til venstre ned en liten bakke og lokalet ligger da på høyrehånd etter den første fartsdumpa. Her er et par oversiktskart over området.


DIN HANDLEVOGN
Ingen varer
NYHETER
Hagen
JBL
Tetra
NYHETER FISK

Back to Nature 60A 50x55 River

Back to Nature 60A 50x55 Sand

Boyu 3x1,5w LED

Corydoras Duplicareus

Eheim StreamON+ 2000

JBL Proscan teststrips

Juwel Primo 60 - Svart

Wardley Shrimp Pellets 255g
Nettbutikken er levert av Shop123