Handlekurv

Din handlevogn er tom!

inkl. mva. ekskl.frakt

NOK 0,00

mva. NOK 0,00

Varegruppe
Tilbudsvarer Ferskvann
Akvarie bord Akvarie reol Akvarier Belysning Bøker Dekorasjoner Filter Filtermateriale Fiskemat Lysrør Medisiner Plantetilbehør Pumper Tilbehør Vanntester Vanntilsetning Varmekolber
Fisk Planter Nye Produkter Hagedam Terrarie Reservedeler Bruktmarkedet

Seachem Prime 100ml

Prime er et komplett og konsentrert middel for både ferskvann og saltvann. Det fjerner klor, kloramin og avgifter ammoniakk, nitritt og nitrat.

NOK 93,-

Prime er et komplett og konsentrert middel for både ferskvann og saltvann. Det fjerner klor, kloramin og avgifter ammoniakk, nitritt og nitrat. Det er ikke-surt og påvirker ikke pH. En ekstra bonus er at Prime ikke overaktiverer skimmer.

Prime kan brukes til å lindre ammoniakk / nitritt toksisitet. Den inneholder et bindemiddel som gjør ammoniakk, nitritt og nitrat giftfritt og lar biofilteret fjerne dem mer effektivt. Det avgifter også tungmetaller som finnes i vann fra springen. Brukes ved oppstart og ved påfylling eller bytte av vann. For transport eller karantene, bruk Seachem StressGuard. Bruk Stability når du slipper ut ny fisk. Begge er perfekte å bruke med Prime.